X

Rendelési információk

 1. Amennyiben alkatrészt szeretne vásárolni, rendelését eljuttatjuk önnek postai úton, vagy meglátogathat minket személyesen is. Megrendelést adhat le telefonon, vagy e-mailben. Időben leadott megrendelést akár már másnap átveheti a megadott címen vagy csomagponton.
 2. Amennyiben telefonon rendel, úgy azonnal tudunk Önnek segíteni és rendelést felvenni. Mivel sok esetben a megfelelő alkatrész kiválasztása a típus ismerete illetve nem ismerete miatt bonyolult lehet, e-mailben csak abban az esetben rendeljen, ha biztos a hibás alkatrész cseréjének szükségességében. Az e-mailben leadott rendelések során a folyamat gyorsítása érdekében, kérjük az alábbi adatok elküldését:
   Termékek listaszerű felsorolása (Cikkszám feltüntetésével)
   Teljes szállítási és számlázási cím, illetve adószám, amennyiben nem magánszemélyként vásárolna.
   Egy mobiltelefon szám, hogy szállítmányozó partnerünk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot probléma esetén.
 3. Telefonon sok esetben ki tudjuk szűrni a fölösleges alkatrészrendelést, míg levelezésnél erre sajnos nincs elég időnk. Például sok esetben rendelnek alkatrészt, ha azt hibásnak vélik, pedig annak hibásnak tűnő működését éppen egy másik alkatrész okozza. Oldalunk eppen ezért nem Webáruház.
 4. Az oldalunkon feltüntetett árak 99%-ban pontosak, naponta frissítjük, viszont a ritkábban fogyó termékeknél az árváltozás jogát fennt tartjuk, de ez esetben mindennképpen jelezzük azt a rendelése folyamán.

Az oldal használata

 1. A keresett termék megtalálásához válogathat az összes termék között, vagy a bal oldalon található menüsorban lévő keresés mezők egyikében, egy vagy többkulcsszó, vagy azok töredékeinek megadásával szűkítheti a terméklistát. Főkategória választás után további szűkítési lehetőségek érhetők el, a keresés a kategóriában mezőbe írt kifejezés, cikkszám vagy akár jellemző tulajdonság segítségével.
 2. Ha kijelöl egy alkategóriát, megtekintheti az adott kategória ábráját, alatta a hozzá tartozó termékekkel. Az alkategóriákat a katalógus menüpontban is megtekintheti.
 3. A kiválasztott termék nevére kattintással tekintheti meg az alkatrész adatlapját, ahol, bővebb információt találhat a termékről és megtekintheti a hozzá kapcsolódó termékeket is. A termék képére kattintáskor, megtekintheti azt nagyobb méretben.
 4. Az oldalon található termékek különböző állapotban lehetnek elérhetőek. Ezeket az állapotokat a cikkszám segítségével könnyen meg lehet különböztetni, de a termék nevében is szerepel ez az információ:
  A cikkszám erre végződik Jelentése Cseredarab...
  b Bontott alkatrész. Működése ellenőrizve, felújítás nem történt. szükséges
  bcsn nem szükséges
  f Felújított alkatrész. Felújítva, működése leellenőrízve. szükséges
  fcsn nem szükséges
  két számjegy Újonnan gyártott termék. nem szükséges