X
Év végi nyitvatartás!

Tisztelt Vásárlóink!

Az idei év végi nyitvatartásunk a következőképen alakul:

 • Utolós munkanap: 2022. december 23. Nyitvatartás 15:00-ig. Csomagfelvétel ezen a napon még lehetséges, a felvett csomagokat partnerünk a két ünnep között kézbesíti.
 • Első munkanap: 2023. január 2.

Megértésüket köszönjük!

X

Adatkezelési nyilatkozat

 1. Cégünk az Európai Uniós irányelveknek megfelelően csak azon személyes adatok gyűjtését és tárolását végzi, melyek a szolgáltatás nyújtásához elengedhetetlenül szükségesek. Ezen adatokat vagy előzetesen elkérésre, vagy azok önkéntesen megadásra kerülnek. A SÉRA KFT-hez telefonon, e-mailben, vagy személyesen leadott rendelésével, hozzájárul ahhoz, hogy az Ön személyes adatait tároljuk, illetve rendelése lebonyolítása érdekében azokat, harmadik félnek tovább adhassuk. Ezen adatok az Ön:
   Neve (cég esetén cégnév)
   Szállítási és, vagy számlázási cím
   Telefonszáma
   E-mail címe
   Közösségi adószáma, ha indokolt
 2. Ezen adatok mellett tárolásra kerülnek még a korábbi rendelésének adatai. A fent felsorolt személyes adatait a csomagszállítás lebonyolítása céljából az alábbi harmadik feleknek adjuk tovább, melyek mindegyike megfelel az EU-s adattörvényekben megfogalmazott kritériumoknak:
   A szállítmányozást végző cég (Magyar Posta Zrt., GLS, UPS, TNT stb.)
   Nemzetközi csomagküldés esetén, fuvarszervező cég (Fürgefutár)
 3. Személyes adataival kapcsolatos ügyekben (kérdés, törlés stb.) kérjük, írjon a privacy@ifal60alkatresz.hu e-mail címre. Adatainak törlése esetén a személyes adatai teljes eltávolításra kerülnek mind a saját, mind partnereink adatbázisaiból. Korábbi rendelései megmaradnak, azok véglegesen anonimizálásra kerülnek.